Workshop Verhalen Schrijven

workshop-verhalen-vertellenDe tv zorgt voor ruis op de achtergrond. In de verte klinken stemmen en schoten uit een of andere actie film, maar jij zit verzonken in je boek. Terwijl je de laatste zin van de pagina leest, klemmen je vingers al om de hoek van de bladzijde om hem direct na het laatste woord om te slaan. Zonder je blik te verslappen schieten je ogen naar het eerste woord op de nieuwe bladzijde. Wie heeft het toch gedaan? Je thee staat al een tijdje koud op de tafel en het koekje is al lang in de maag van de hond verdwenen die al een tijdje tevreden snurkt in zijn mand. Hoe lukt het een verzameling letters toch om je zo te boeien en even helemaal naar een andere wereld mee te nemen?

Altijd al een boek of verhalen willen schrijven, maar weet je niet zo goed hoe of lukt het je maar niet om van woorden een verhaal te maken? Leer in 1 dag wat een verhaal precies is, welke elementen belangrijk zijn en hoe je jouw lezers mee kan nemen in jouw gedachten. Lezen is iets prachtigs, maar schrijven is nog veel mooier. Schrijf je in op een van de workshops (Spannende) Verhalen Schrijven en ontdek de geheimen van het schrijven van verhalen. Geloof me, binnenkort heb je een nieuwe verslaving.

Nu maar 99,- schrijf je direct in

Training: Datum Tijd Locatie Beschikbaarheid inschrijven
Workshop Verhalen Schrijven Nog geen training gepland Vraag een training aan

Staat jouw gewenste datum of locatie er niet tussen? Stuur me een bericht, bij genoeg aanmeldingen kunnen we samen een datum en locatie opstellen.

[single_testimonial id=”138″] Neem contact op