Toen ze de kamer in kwam, zat ik daar al een tijd. Ik zag hoe ze de deur achter zich sloot en haar lichaam omdraaide. Nu stond ze met haar gezicht naar het raam; het meisje van de overkant. Haar donkere ogen en zwarte haren kwamen op mijn netvlies als goudkleurige lokken en babyblauwe kijkers. Nu ze het licht aan had geknipt kon ik zien wat ze aan had.

Wetend dat zij zich er niet van bewust is dat ik hier zit, volgde ik hoe ze door de kamer paradeerde. Ze liep naar het raam en keek naar buiten. Naar de overkant, recht naar de overkant, precies naar de plek waar ik zat. Zou ze me kunnen zien? Terwijl in mijn borstkas het geluid van een langs denderende trein werd geïmiteerd, keek ik achterom. Het licht achter mij was uit en buiten was het donker. Ze kon me toch niet zien? Met een kop als een remlicht in een slip, keek ik weer naar de overkant. Ze stond nog steeds voor het raam. Ze bleef even staan, draaide naar rechts en opende de kastdeur.

Ze rommelde wat in de kast en keek weer recht naar buiten. Met de hoop dat ze me niet kon zien bleef ik roerloos zitten; het kon ook toeval zijn. Ze draaide haar lichaam weer naar het raam. Ze ging langzaam met haar handen door de gouden lokken en drapeerde deze als de sleep van een trouwjurk over haar rug. Haar vingers gleden naar beneden en pakte de onderkant van haar shirtje. Met elegante souplesse bracht ze deze tot boven haar hoofd, zodat hij los van alles in de lucht bungelde. Ze vouwde hem op en legde hem netjes neer. Ik zag de witte kleur van het hemdje dat ze aanhad en de rode bandjes van haar bh. Wat is ze toch mooi! Haar handen gleden weer naar beneden op weg naar de rand van haar hemdje. Toen deze omhoog ging, kreeg ik zicht op een licht doorschijnende bh. Ik keek toe hoe ze, zonder twijfel, de bh losmaakte en zorgvuldig de bandjes bij elkaar bracht; alsof ze iets breekbaars in handen had. Ze bracht de beugels naar elkaar toe, plaatste de bandjes erop en legde hem weg. Ze maakte haar broek los en draaide zich om. Ze stond met haar kont naar het raam, boog langzaam naar voren en bleef even gebukt staan. Toen ze weer omhoog kwam draaide ze zich om en zwaaide haar hoofd naar links, zodat het haar naar achter zwiepte. Terwijl ze sensueel met haar vingers een lok achter haar oor schoof, opende ze langzaam haar ogen en keek naar buiten.

Er was nog één kledingstuk over. Het leek alsof ze daar expres even mee wachtte. Ze had geen haast en keek nog steeds uit het raam, richting de plek waar ik zat. Mijn ogen volgden hoe haar handen naar het laatste kledingstuk bewogen en haar vingers zich om de bandjes van haar string sloten. Soepel trok ze het kant naar beneden zodat het lingerie stuk, onder het raam, uit mijn zicht verdween. Op de plek waar eerst de string zat was het kaal. Alles was weggehaald. Ze was klaar, dus klapte ze het wasrek in en borg hem op. Ze liep naar de deur en haar blonde lokken veranderde weer in zwart haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *