Nog lichtelijk nat achter mijn oren loop ik naar de slaapkamer. Als ik mijn boxershort wil pakken, zie ik de telefoon van mijn vriendin liggen. Het gaat buiten mijn principes, maar ik heb al tijden een naar gevoel. Het laatst ontvangen berichtje is gelijk raak:
‘Afzender: Daan

Hi lieverd, bedankt voor gisteravond, het was lekker. Je hebt echt sexy lingerie, past goed bij je figuur ;). Patrick weet toch nog van niks? X Daan.’

Een steek van vernedering doorboort mijn hart. Ik voel me machteloos, alsof de vloer ineens onder me verdwijnt. Net als mijn gedachte alles op een rijtje zet, gaat de deur open. Nietsvermoedend stapt Nicole met natte haren naar binnen.

De wanhoop wordt overspoeld met pure woede.
‘Vuile trut!’, vliegt er uit mijn mond, terwijl ik haar bovenarm vast pak en haar naar buiten smijt.
‘Veel plezier met Daan!’

Met al mijn kracht kwak ik de deur dicht. Als ik de sleutel omdraai, voel ik het hout bewegen van de kracht waarmee op de deur wordt gebonkt. Het gerinkel van de sleutels wordt overstemt door het geschreeuw van mijn ex.
‘ Laat me naar binnen! Ik kan het uitleggen, het is een misverstand! Patrick alsjeblieft! Gun me een kans!’
Ik hoor zinnen maar geen inhoud. Terwijl een traan langs mijn wang naar beneden glijdt, ga ik op het puntje van mijn bed zitten. Ik voel me leeg. Achter de deur is het geschreeuw overgegaan in gejank en hoor ik de trap kraken.

Buiten schreeuwt iemand. Als ik uit het raam kijk zie ik Nicole met een baddoek om haar heen naar boven kijken.
‘Patrick alsjeblieft, het is niet wat je denkt. Gooi in ieder geval wat kleren naar beneden, het is koud!’ Dat is wel waar denk ik en gooi het raam dicht

De telefoon van mijn ex trilt en ik zie op het display dat er een sms van Daan binnenkomt.
‘Afzender: Daan

Hi lieverd, Heb jij nog tampons? Kom ik ze straks even halen. Ik heb het bonnetje van je lingerie nog. Als Patrick het niks vindt, kunnen we het ruilen. X Daan’

Ineens lijkt alles groot, behalve ik. Ik voel me zo klein. Daniëlle, de beste vriendin van Nicole. Hoe kon ik dat vergeten? Ze had nog wel gezegd dat ze met haar ging eten.

Geen tijd te verliezen. Ik vlieg naar beneden en realiseer me dat ik nog naakt ben. Even twijfel ik, maar wie zijn billen brand moet op de blaren zitten. Ik zet mijn waardigheid aan de kant en open de deur. In mijn ooghoek zie ik Nicole een tram instappen. Ik ren dwars door de starende blikken en spring naar binnen. Het is muisstil en iedereen staart me aan; ook Nicole. Ik zie haar rooddoorlopen ogen en zet ook mijn trots aan de kant. Leunend op één knie kijk ik omhoog.
’Nicole het spijt me zo, ik was fout. Kom alsjeblieft weer naar huis. Ik hou van je!’

Het was de beste seks ooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *